Meny

Livekamera Kirkerudbakken

Trykk på inken under for å se hvordan forholdene er i Kirkerudbakken akkurat nå.

Kamera Kirkerudbakken

 

 

Viktig info vedrørende de nye websidene for Freeski

Les hele denne nyheten hvis du er freeski-utøver eller foresatt

2015-10-15
Harald Holmen Sørensen

Velkommen til de nye websidene, avdeling Freeski. Vi håper det nye systemet gir dere en mer brukervennlig opplevelse. I år er det en litt klønete løsning med innmelding i gruppe "Freeski aktive utøvere" før man kan melde seg på vintertreningen, men det ble sånn da vi hadde overgang til nytt system i sesongen, og hadde ikke full oversikt over hvilke løsninger som er brukervennlige. Neste år blir den biten bedre! Kontakt oss gjerne på bskfreeski@gmail.com hvis du har problemer med de nye sidene. Men les først hele denne informasjonspakken - svarene på de fleste spørsmålene finnes der... Nedenfor følger en liste over ting dere bør gjøre i omtrentlig den rekkefølgen.

 1. Logg inn med riktig bruker. Før du foretar betalinger eller melder deg på aktiviteter er det viktig at du er logget inn med riktig bruker. Har du flere brukere (barn) og administrerer dem gjennom en familiebruker, trykker du på "Logg inn som familie" og velger den personen du skal administrere.
 2. Betal klubbmedlemskap. Betaling av medlemskap var forsinket i påvente ny web. Medlemskapet skal egentlig betales ved overgang til ny sesong i sommermånedene, og før man begynner på høstens aktiviterer. Klubben trenger også sårt disse midlene av likviditetshensyn. Så hvis du går på barmarkstrening eller skal delta på vintertrening, vennligst gjør dette a.s.a.p. Du betaler ved å logge inn i venstre marg (de 3 strekene øverst til venstre), samme brukernavn og passord som før, og trykke på betaling. Der skal årsavgiften være listet opp.
 3. Betal grunntreningsavgift. Alle som går på barmarkstreningen har forpliktet seg til å delta på vintertreningen. Ifjor forskutterte man derfor 1000kr for vintertrening ved påmelding til barmarkstreningen. Det kunne vi ikke gjøre i år pga overgang til nytt system etter at barmarkstreningen startet. Istedet skal det nå betales en grunntreningsavgift for freeski generelt på kr 1000, som er en del av vintertreningsregnskapet. Du betaler ved å logge inn i venstre marg, og trykke på betaling. Der ligger grunntreningsagiften under gruppenavnet "Freeski aktive utøvere". Hvis du er ny utøver iår må du selv melde deg inn i denne gruppen. Det gjør du ved å velge "Mine medlemskap", "Grupper og lag". Da finner du gruppen under Sportsavdeling Freeski.
 4. Meld deg på dugnaden (hvis du vil ha rabatt på sesongkort). Klikk deg inn på Kalenderoppføringer i venstre marg. Der finner du dugnaden i en liste over aktiviteter du kan melde deg på. OBS! Påmeldingsfristen er 22. oktober.
 5. Kjøp sesongkort. Frem til og med 31. oktober kan du kjøpe sesongkort til rabatterte priser. Du gjør du ved å logge inn i venstre marg, og trykke på "Mine medlemskap", "Grupper og lag". Da finner du sesongkortene under Sportsavdeling "Sesongkort forsalg". Får ikke til? Les mer her.
 6. Meld deg på og betal for vintertreningen. Trykk på "Vntertrening" i venstremenyen. Velg riktig aktivitet nederst. For å få tilgang til påmedingsknappen må du være logget inn, ha betalt medlemskap (se punkt 2) og grunntreningsavgift (se punkt 3).
 7. Meld deg på vårt førstehjelpskurs (hvis du er i målgruppen). Vi ønsker at de mest aktive og eldste utøverne skal ta dette kurset, i tillegg til foreldre som ofte er i bakken generelt og i forbindelse med renn.
 8. Meld deg på samlingen på Vierli. Vi håper så mange som mulig blir med til fjells første helgen i desember. Det var en stor suksess ifjor. Trykk på "Samlinger" i venstremenyen. Velg riktg aktivitet nederst.
 9. Meld deg på O'Neill Rail Jam. I desember har vi kick-off med en liten førjulskonkurranse på fersk kunstsnø nederst i bakken på én eller to railer. Trykk på "Konkurranser" i venstremenyen. Velg riktig renn øverst.
 10. Notér deg datoen for høstens Freeski informasjonsmøte: 28.10 kl 19.
 11. Gå gjennom profilen din på websidene og oppdater den med korrekt informasjon. Det kan legges til 2 ekstra e-postadresser, slik at både utøver og 2 foresatte kan motta informasjon vi sender ut. PS! Denne informasjonen er ikke overført fra det forrige systemet.
 12. Tagg på sosiale medier med #bskfreeski Minn deg selv (eller dine barn) på det. Alle våre utøvere som legger ut bilder og videoer fra freeskirelaterte aktiviteter skal inkludere vår klubbtag. Det er en viktig del av vår kulturbygging, og omfatter alle fra unge nybegynnere til eldre konkurranseutøvere.
 13. Lik oss på facebook. Lik vår offentlige facebook-side og bli med i vår interne facebook-gruppe.
 14. Forøvrig vil vi oppfordre deg til å legge ut brukt freeskiutstyr for salg. Hjelp dine yngre klubbkompiser med å spare penger på utstyr man så alt for raskt vokser ut av... Se nytt menypunkt øverst til høyre.

Kalender

Desember
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112