Meny

Livekamera Kirkerudbakken

Trykk på inken under for å se hvordan forholdene er i Kirkerudbakken akkurat nå.

Kamera Kirkerudbakken

 

 

Gull og bronse til BSK Freeski under NC Dombås i helgen.

BSK freeski stilte sterkt med 6 utøvere til sesongstart. Alle fikk trent godt på fredagen etter at Redbull var ferdig med sin filmseanse til lunsjtider.

2018-01-07
HanneStifossViermyr389

Det ble delt ut X Games «wildcard» BigAir under sesongens første Norgescup i Dombås i helgen.

Av samme grunn var derfor feltet meget sterkt - bestående av 50 av de beste freeski utøverne i Norge.

Coursen i Dombås er bygd og sponset av redbull.no og representerer en delvis replika av det som venter landslagsutøverne som stiller til OL i Korea i februar.

Norgesmesterskapet blir forøvrig avholdt i dette flotte skiparkanlegget senere i år, 6-8. april

 

Hele BSK teamet bodde på felles tømmerhytte og forberede seg godt med fredagstaco før konkurransen dro i gang på lørdag morgen 0800.

 

Med en svær dobbel 12 lead mute var det vår egen landslagsutøver Felix Stridsberg Usterud som dro i land seieren (!) – og dermed også X Games wildcard til in city arrangementet på Fornebu i mai. Felix er da den første offisielle utøveren plukket ut til dette arrangementet i sitt eget «nabolag»

Noe mere overraskende, men like gledelig, var det at vår junior Ulrik H. Samnøy krabbet helt opp på seniorpallen til 3. plass etter en dobbel bio 1080 safety. Han la flere eksisterende og tidligere meritterte landslagsutøvere bak seg.

Sterk kjøring opplevde vi også fra Mathias Hertzenberg som kom seg til finalen på tross av sykdom inngående til konkurransen.

 

BSK freeski hevder seg også meget godt i juniorklassen på landsbasis.

Ulrik tok 1. plassen mens Oscar GilleboEmil Zajc Koch og Tormod Frostad fikk fine plasseringer etter at alle satte gode Corks og bio 9’ere.

Ble dessverre litt surr med resultatlister (venter oppdatering) men vi gleder oss til å følge hele dette teamet videre i NC sesongen.

 

Vi skal også nevne at BSK Freeski’s store OL og X Games håp Birk Ruud fremdeles ute med skade, Sandra Eie allerede er på vei mot to Freeski World Cuper i USA og juniorlandslagsløper Elias Gjære meldte frafall i Dombås.

Med ny Kirkerudbakke, sterk rekruttering og god jentesatsning ser vi frem til et særdeles spennende 2018.

Kalender

Desember
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112