Meny

Livekamera Kirkerudbakken

Trykk på inken under for å se hvordan forholdene er i Kirkerudbakken akkurat nå.

Kamera Kirkerudbakken

 

 

Vintertrening 2021/2022

1706%20%281%29.jpeg

Forutsetning for all trening i BSK Freeski er at du stått på ski tidligere slik at du har opparbeidet gode basisferdigheter på ski, og har et ønske å lære med andre i en gruppe. Du må være født i 2014 eller tidligere.  Dette er Freeski-trening, ikke skole. Det krever at man klarer å hoppe på et parkhopp og har lyst til å lære triks.

Alle nye medlemmer starter i utgangspunktet i Aktiv 1, hvis ikke annet er avtalt. Gamle medlemmer melder seg på samme gruppe som ifjor, bortsett fra gutter født 2008 som i år kan delta på Aktiv 2. Heiskort er ikke inkludert i treningsavgiften, men vi oppfordrer til å være i bakken også utenom treningsdagene, så sesongkort er noe de fleste i vår målgruppe uansett bør ha. Medlemskap i BSK koster i tillegg 450 kr.

PÅMELDING TIL VINTERTRENINGEN ÅPNER 6. DESEMBER 2021

Ordinære treningstider som vist nedenfor gjelder fra 4. januar 2022 (avhengig av snøforhold i Kirkerudbakken).

Hvis utøver allerede har betalt treningsforskudd i forbindelse med påmelding til trampolinetreningen, blir prisen 1000 kr lavere enn angitt (velg riktig alternativ ved betaling).

Aktiv 1 - Tirsdag + torsdag  kl. 17:00 – 18:30 - Pris 2700 kr
Målet for denne gruppen er å opparbeide grunnleggende Freeski-ferdigheter og avansere etterhvert som triksene sitter. Gruppen inndeles i mindre grupper etter ferdighet og alder, med mål om å oppnå optimal utvikling av alle. Trenerne vil følge opp hver enkelt person, men det er opp til hver løper å utvikle seg videre med trenernes hjelp. Du må ville og tørre, og du må fungere med å trene i en gruppe. Utøvere på barneskolen går hovedsakelig på Aktiv 1.

Aktiv 1 - Jentegruppe - Onsdag 18:00 - 19:30 - Pris 1350 kr
For jenter har vi i ett ekstra tilbud til de som ikke har anledning til å trene sammen med Aktiv 1. De får mulighet til å trene onsdager istedet (her er vi avhengig av et visst antall utøvere for at vi skal kunne gi detet tilbudet, minimum 4 jenter).

Aktiv 2 - Tirsdag + torsdag  kl. 19:00 - 21:00 - Pris 2700 kr
Gruppen for de eldre utøvere som kjørt en stund, behersker flere avanserte triks og som ønsker å kjøre med jevnaldrene. Gruppen deles inn i undergrupper etter ferdighet alder og ambisjoner, med mål om å oppnå optimal utvikling av alle. Vi ønsker også at utøvere som vil ha det gøy på ski uten å kjøre konkurranser skal føle seg hjemme i gruppen.  Aktiv 2 er i utgangspunktet utøvere fra ungdomskolealder og oppover, men har man talent, hodet på plass og det passer med gruppesammensetningen, vil trenerne likevel kunne anbefale denne gruppen til yngre utøvere.

Aktiv 3 (konkurransegruppen)- Tirsdag + onsdag + torsdag  kl. 19:00 - 21:00 - Pris 3500 kr
BSK Freeski ligger i norgestoppen i utvikling av talenter. For å henge med i utviklingen, har vi et utvidet treningstilbudet til de som er i satsningsgruppen. Denne gruppen rekrutterer utøvere blandt de mest ambisiøse i Aktiv 2, som ønsker å satse på en karriere som freeski-stjerner med 3 treningsdager i uken i tillegg til NC konkurranser. Treningstiden er som Aktiv 2, men gruppen har i tillegg en trening på onsdager (og det kan gjerne være i en annen bakke). Rekruttering til gruppen skjer i utgangspunktet etter anbefaling fra trenerne. Det stilles krav til utøverne i tillegg til kvalifikasjonene nevnt ovenfor. Utøvere som ønsker å ta steget til aktiv 3 anbefales å ta kontakt med en av trenerne på trening, så legger vi en plan for hvordan vi kan få dette til.

Utøverne skal alltid vise god skikk med bruk av sikkerhetsutstyr. Det gjelder også utenom organisert trening. I forbindelse med publiseringer på sosiale medier skal #bskfreeski inkluderes der det er naturlig. Utøverne anbefales å skrive ned sine mål for sesongen, og at målene blir delt med trenerne.

1 dag i uken? Pris 1350 kr
Det er mulig å melde seg på Aktiv 1 og Aktiv 2 for trening kun 1 dag i uken, men da må man være klar over at utøveren kan oppleve å henge etter de andre i utviklingen. Vi anbefaler ikke denne ordningen til utøvere i sin første sesong i BSK Freeski. I mange tilfeller vil skiskolens freeski-kurs (se info nedenfor) være et bedre alternativ om du kun kan trene 1 dag i uken.

Påmelding
Litt lenger ned på denne siden, under "AKTIVITETER", vil aktuelle påmeldingsmuligheter vises i de periodene det er relevant.

Skiskolen
Hvis du ønsker å trene freeski, men enten mangler grunnleggende ferdigheter på twintip-ski eller rett og slett er for ung til å være med i vår gruppe, er klubbens skiskole et godt alternativ for deg. Det samme gjelder hvis våre treningstider ikke passer, eller om du ikke er i bakken utenom trening (heiskort er nemlig inkludert i prisen på skiskolen). De har et stort tilbud av kurs til barn, ungdom og voksne i alle aldre. Ta en titt på seksjonen for Bærums Skiklubb - Skiskolen. Vi ønsker deg velkommen tilbake til BSK Freeski når du er klar for neste steg i utviklingen!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Nedenfor vises nyhetene som er aktuelle for denne kategorien

Nyheter

Godt nyttår freeskivenner!

Endelig er det klart for vintertrening og vi starter opp torsdag 3. januar

02.01.2019
- Bente

Nå har vi åpnet for påmelding til skitrening vinteren 2017/18 og det er bare å melde seg på.

06.11.2017
- bentemg

Det er bare å melde seg på - først som sist...

27.10.2016
- Harald Holmen Sørensen

BSK Freeski ligger i norgestoppen hva angår utvikling av jibbetalenter. For å henge med i utviklingen, vil vi nå utvide treningstilbudet til de som er i satsningsgruppen.

22.02.2016
- Harald Holmen Sørensen

Kalender

Mai
MTOTFLS
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345