Medlemskap i Bærums Skiklub

For å drive med idrettsaktiviteter i BSK, må man ha medlemskap i klubben. I tillegg betaler man treningsavgift til den (de) gruppene man er aktiv i.

Utøvere under 12 år er kollektivt ulykkesforsikret gjennom medlemskapet. 

I tilegg får man en rekke medlemsfordeler når man er medlem i BSK. Disse medlemsfordelene kan du lese mer om HER.

Enkeltmedlemskap i BSK koster kr 550,- pr. år.

Familiemedlemskap koster kr 1200,- pr år. Da kan man knytte så mange familiemedlemmer man ønsker. Hvis du ikke selv får til å legge inn nye familiemedlemmer, kan jeg gjøre det for deg. Send mail til: post@bsk.idrett.no.

Pensjonistmedlemskap (fra fylte 70 år) koster kr 200,- pr. år.

Medlemskapet "Skigøy" koster kr 200,- pr år.

Du betaler på følgende måte: Gå inn på www.bsk.idrett.no og logg deg på med ditt brukernavn og passord og trykk på betaling. (For å logge deg inn, trykk på de "3 strekene" øverst til venstre på hjemmesiden.) Brukernavn og passord er det samme som før.  Husker du ikke brukernavn og passord så trykk "Glemt brukernavn/passord". Du får da tilsendt brukernavn og passord på mailadressen du er oppført med. Har du ikke mail eller har andre problemer med betalingen send en mail til post@bsk.idrett.no, så skal jeg hjelpe deg.

For nye medlemmer, gå inn på "Bli medlem" under medlemsmenyen.

Har du spørsmål eller ønsker du å si opp ditt abonnement, må det gjøres skriftlig på mail til post@bsk.idrett.no

 

Innmelding

Du melder deg inn i BSK via nettsiden.

  • Klikk på "de 3 strekene" i øverste venstre hjørne
  • Klikk på "Bli medlem"
  • Følg instruksene videre.

Merk at ved innmelding av medlemmer i et eksisterende familiemedlemskap må det sendes mail til post@bsk.idrett.no med tilstrekkelig informasjon. Denne innmeldingen gjøres manuelt. 

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte administrasjonen på post@bsk.idrett.no

Endring av kontaktdata


Alle dine kontaktdata registreres i vårt Medlemsregister. Gjennom "Min side" kan du selv sørge for at dine data er korrekte til enhver tid. Du finner en grei beskrivelse av funksjonene i "Min side" hos vår systemleverandør.

Hvordan melde seg ut?

Send epost til post@bsk.idrett.no og oppgi navn, fødselsdato og adresse. Hvis du er medlem i en særgruppe, kopier Foreldrekontakten/oppmannen i din årsgruppe på eposten.

Kalender

Mai
MTOTFLS
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345