Meny

Livekamera Kirkerudbakken

Trykk på inken under for å se hvordan forholdene er i Kirkerudbakken akkurat nå.

Kamera Kirkerudbakken

 

 

Har du lyst til å jobbe i Kirkerudbakken?

Er du serviceinnstilt, ansvarsfull og lett å samarbeide med? Da er du hjertelig velkommen til å sende oss din søknad.

2021-10-15
HanneStifossViermyr389

Kirkerudbakken Skisenter er opptatt av at våre gjester og besøkende skal få en flott opplevelse i vårt skianlegg. Uansett hvilken jobb du søker, leter vi etter deg som er utadvendt, sosial, svært serviceinnstilt og lett å samarbeide med. Vi søker deg som har mulighet til å jobbe fra desember til april, heltid eller deltid, med primært kveldsjobbing i ukedager og dagtid i helgene og i skoleferier. Alle stillinger lønnes på timesbasis og ansettelsesavtalen løper i den perioden Kirkerudbakken Skisenter er åpen.

Vi søker:

Heis- og skiutleiemedarbeider

Som heismedarbeider må du like å jobbe ute, like å jobbe med mennesker være tålmodig ha god fysikk og vilje til å gi alt når det kommer til service.. Du har ansvar for at våre gjester får en bra og personlig service i heisene. Du hjelper voksne og barn ved påstigning. Du må være over 18 år.

Jobber du i heisen vil du også variere med å jobbe i vår skiutleie. Her vil du komme tett på gjestene, da du skal hjelpe de med å finne frem til riktig utstyr. Du er en selger, som liker god orden og struktur. De som jobber i skiutleien har også ansvar for vedlikehold av brett og skiutstyr.

Preppemaskinfører

Vi søker etter en person som kan sørge for at vår bakke, hopp og rails er perfekt preppet til en hver tid. Bakken preppes hver dag, etter stengetid. Du må være fleksibel, selvstendig og ha gode samarbeidsegenskaper. Søkere må ha fylt 18 år og har førerkort klasse B, samt ha gjennomgått maskinførerkurs og ha erfaring fra preppemaskinføring.

Snølegger

Vi trenger personer som har erfaring med snølegging i perioden 1. desember til 15. januar.

Billett/kioskansvarlig - heltid

Billettsalget og kioskdriften er under samme tak. Vi søker en person som skal være ansvarlig for den daglige driften av billettsalget og kiosken. Vi ønsker primært personer i full stilling. I denne funksjonen vil du være den første som møter våre gjester. Du hjelper gjestene med alle typer spørsmål. Du må være serviceinnstilt, glad i mennesker, pliktoppfyllende, pålitelig, glad i å lage mat og være fleksibel. Kasseerfaring er en fordel. 

Kioskmedarbeider – deltid

Vi søker etter deltidsmedarbeidere til kiosken samt billettsalget. Du må være serviceinnstilt, glad i mennesker, pliktoppfyllende, pålitelig, glad i å lage mat og være fleksibel.  Du må tåle høyt tempo og være komfortabel med kassejobbing.

Hvordan søker jeg jobben?

Send oss en kortfattet søknad og CV. Søknaden må inneholde:

- Om du ønsker deltid eller heltidsansettelse
- Hvilken stilling du søker.

Send din søknad på e-post til: post@bsk.idrett.no

Søknadsfrist: 1. november.

Kalender

Desember
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Skjermbilde%202019-02-19%20kl.%2015.00.59.png

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Skjermbilde%202019-02-19%20kl.%2015.00.59.png