Meny

Livekamera Kirkerudbakken

Trykk på inken under for å se hvordan forholdene er i Kirkerudbakken akkurat nå.

Kamera Kirkerudbakken

 

 

Oppstart av ny snowboardsesong

VIKTIG INFO.
Kjære alle små og store snowboardere - og foreldre!

Sommerferien er over og en ny snowboardsesong nærmer seg. Vi ønsker å sende ut litt viktig informasjon til dere om hva som vil skje fremover.

2016-08-29
HanneStifossViermyr389

Som dere sikkert vet, mistet vi vår kjære Iselin Opsahl i mai. Iselin var BSK Snowboards sekretær og ildsjel i hele 21 år! Hun kjente alle snowboardere, fulgte de opp samt tilrettela og ordnet opp for oss i styret. Når vi nå går inn i en ny sesong må vi for første gang klare oss uten Iselin. Vi i Styret skal gjøre så godt vi kan for å sørge for at BSK Snowboard fortsetter i samme gode ånd som tidligere.

Iselin hadde sekretærjobben som sin hovedjobb og var nesten alltid tilgjengelig. Vi som nå fortsetter i styret er alle i full jobb og driver snowboardgruppa på vår egen fritid – på frivillig basis. Vi ber derfor om forståelse for at vi ikke alltid vil være tilgjengelig på telefon eller mail. Vi vil imidlertid sørge for at dere alltid har kontaktpersoner å henvende dere til.

OBS! OBS!
NY MAILADRESSE: bsksnowboard@gmail.com

Mobilnummeret til snowboardgruppa er nå stengt da dette var Iselins telefonnummer. Mobilnummeret til alle i styret ligger ute på hjemmesiden vår.

Vi vil legge ut informasjon fortløpende på hjemmesiden vår og på facebook. Vi oppfordrer alle til å følge oss på facebook da vi der også vil opprette arrangementer i tillegg til å legge ut relevant informasjon.

Det nærmer seg oppstart av de første aktivitetene som er innetrening og del 2 av søppeldugnaden. Nærmere informasjon om dette kommer i egen mail. Det vil også i år bli et kick-off / oppstartsmøte før snøsesongen starter – nærmere info om dette vil også bli sendt ut på mail.

Vi ønsker oss flere aktive foreldre som kan hjelpe til med å skaffe penger til snowboardgruppa gjennom å stille på dugnader og som har lyst til å hjelpe til med lage enkle arrangementer for snowboarderne våre. Det er morsomt både for oss voksne og for utøverne våre når vi har økonomi og menneskelige ressurser til å lage litt ekstra aktivitet! Man trenger ikke å binde seg til noe fast, men det er alltid bruk for positive foreldre som ønsker å bidra litt ekstra når det er behov for det J

Ta gjerne kontakt via mail eller facebook dersom dere lurer på noe – så skal vi forsøke å svare så godt og så raskt vi kan!

Mvh
BSK Snowboard
Styret

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456